Nabava

PLAN NABAVE

Sukladno članku 4. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi („Narodne Novine“ broj 101/17, 144/20), Plan nabave GŠ Ferdo Livadić objavljuje se u elektroničkom oglasniku javne nabave (EOJN) u standardiziranom obliku na način koji omogućava učitavanje i automatski prijenos sadržanih podataka u sustav.

Pretragu je u EOJN moguće izvršiti klikom na poveznicu Elektronički oglasnik javne nabave RH i upisivanjem naziva javnog naručitelja (Glazbena škola Ferdo Livadić – Samobor) uz klik na „povećalo“ i godinu plana (npr. 2020.).

 

REGISTAR UGOVORA

Sukladno članku 7. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi („Narodne Novine“ broj 101/17, 144/20), registri ugovora za sve jednostavne i javne nabave objavljuju se u Elektroničkom oglasniku javne nabave (EOJN).

Pretragu je moguće izvršiti klikom na poveznicu Elektronički oglasnik javne nabave RH i upisivanjem naziva javnog naručitelja (Glazbena škola Ferdo Livadić – Samobor) uz klik na „povećalo“ i upis datuma objave (npr. 1.1.2020.).

Cookie Consent with Real Cookie Banner