Školski dokumenti
Natječaji za radna mjesta
Video galerija
Video galerija
Info

Nagrada HDGPP-a Glazbenoj školi Ferdo Livadić za Najuspješniju glazbenu školu

NAJUSPJEŠNIJA ŠKOLA

 

Dragi djelatnici, učenici i roditelji!

Veliko mi je zadovoljstvo i radost izvijestiti vas da je naša Škola dobitnik nagrade Najuspješnija glazbena škola, koju dodjeljuje Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga (HDGPP).

To je nagrada svima nama za dugogodišnji rad, trud, strpljivo kreiranje i ostvarivanje zadanih ciljeva, do kojih dolazimo zahvaljujući zajedništvu, uzajamnom razumijevanju i visokoj profesionalnosti.

Uz proglašenje i ostalih nagrada: Nagrada za životno djelo i Godišnje nagrade profesorima, bit će upriličen koncert na kojem će nastupiti i neki naši učenici.

Podsjetimo se da su među prijašnjim dobitnicima Godišnje nagrade profesorima i naša tri profesora: Dražen Varga (2007.g.), Vesna Radinčić (2012.g.) i Vesna Faullend Heferer (2013.g.), što je dodatno potvrdilo odluku Plenuma HDGPP-a, da upravo našoj Školi dodijeli ovo priznanje.

Od srca čestitam svim djelatnicima, učenicima i roditeljima i zahvaljujem našem Gradu i Županiji koji nas svo ovo vrijeme podržavaju i uvažavaju.

Svečano uručenje nagrade bit će 17. prosinca 2017. s početkom u 20h, na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, te vas sve od srca pozivam da je uveličate svojim dolaskom.

 

Ravnateljica

Zdenka Merčep, prof.

 

*Ova vijest objavljena je i u Glasniku Samobora i Svete Nedelje na stranici:

http://www.samoborskiglasnik.net/kult.asp?datum=20171025#2847

 

 

Objavljeno: 14.12.2017.
 
 
naslovna   |   djelatnici   |   odjeli   |   nastava   |   upisi   |   galerija   |   izjava o kolačićima Studio Imago